Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var en dag då min himmel var riktigt grå

som en liten ängel landade rätt på mig
uppifrån det blå
Och jag kunde knappt tro mina egna ögon
För med en liten förtjusande gloria ovanför hennes huvud
så var hon vacker som få
Och med sitt helt underbara skinande leende, så fick hon mig nu att bara må
Må riktigt bra
Ja, det är sant
Jag lovar
Och när det väl kom fram till kritan så var det ändå mig
som hon bara skulle hälsa på
Och varför då?
Jo, för hon hade sett att min dag var riktigt grå
Så nu ville hon bara titta in för att säga ett litet Hallå!
Hallå!
Gullig som hon var...

Ken Cassel
9/1-2012.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-09 17:24



Bookmark and Share


    lory
cozy..
2012-01-09

  Mizza
Jag gillar den :) Hur mysig som helst!
2012-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel