Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min bästa vän och sambo


Älska villkorslöst

Önskar en hand som håller min ångestskakande hand stilla
Önskar en famn som slukar mig när livet bara blir besvikelse och ingenting
När jag fastnar i en tjock svart klibbig sörja

Önskar att jag inte såg all min besvikelse som din
Ser allt som jag inte lyckas med och jämför det mot din glans
Allt som du gör och blir
Jag står kvar i en pöl av tjock klibbig sörja och skakar av ångest
Jag kommer ingenstans

Önskar att du ser mig och min villkorslösa kärlek som jag ger dig
All energi jag ger liv till, för att inte dra med dig in i mitt helvete
För jag älskar dig

Vet äntligen att du håller min ångestskakande hand stilla åt mig
Får slukas av din trygga famn
Vet att du älskar mig utan att döma mig
Villkorslöst




Fri vers (Fri form) av Annica_N
Läst 551 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-09 17:39



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
stark känslosam samt bra
2012-04-09

  fillatelli
En stark och sorgsen iaktagelse jag gör om det villkorslösa.
Att älska villkorslöst är mycket få förunnat. :)
Älska utan krav, utan att döma och att alltid förlåta oavsett är stort om man kan. Mycket fint !
Du är minst lika bra som någon annan. Glöm ej.
2012-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Annica_N
Annica_N