Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det fattas mycket, men jag vet nog allt

Det fattas mycket, men jag vet nog allt
Sanningen sitter i venerna och hjärtat pumpar starkt
Allt jag kan är inget jag gör
Ensam flyter jag runt tills jag dör
Sanningen ekar kallt, hos mig är oron stark
Att en gång likt aldrig förr, vittra bort, bli bortglömd, som sig bör
Detta är mitt enda kall
Att bli en av få som blev ihågkommen, nämnd vid sitt namn




Fri vers (Prosapoesi) av Philip V
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-09 22:46



Bookmark and Share


    Trast
Ja också jag vet allt.
2012-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Philip V
Philip V