Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inspirerad av forger!




Första månen, min vision.

 

jag föll från höga rymder
jag kom ur mörka djup

nu står jag i en korsväg
där jag tror mig stått förut

och månen lyser stilla
mellan grenarna på mig

milstenen kastar skugga
som min tystnad tänjer sig

att följa trädens rötter
in i allt som är och var 

att träda in och bli
en fråga utan svar








Fri vers av Måna N. Berger
Läst 360 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-01-09 23:59



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
En fin och rofylld text där orden flyter fram.
2012-01-10

  Lovisa Lindbom
Igår var det fullmåne:) visste du det?
Jag tror att månen påverkar oss, precis som tidvattnet påverkas av dess dragningskraft.
Människor består ju av stor del av vatten.
Vid nymåne startar man ny projekt och vid fullmåne avslutas dem.
I alla fall så är det stor aktivitet i samhället vid fullmåne.
Man får tro det eller ej.... Jag tror i alla fall att det finns en viss påverkan;) Ta reda på ditt mån tecken om du vill på astro.com
2012-01-10

  Larz Gustafsson VIP
Suveränt!
2012-01-10

    ej medlem längre
Oh ja! Den var fin!
En riktig månmeditation!
Det är stort att se sin litenhet!
2012-01-10

  Ingela Svenson VIP
faller djupt när jag läser, vacker!
2012-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger