Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tacksamheten över vetskapen om att allt vilar i Herrens hand och att jag fått tillbaka en fin längtan efter någon....


Pure love....

Jag gav dig mitt hjärta
jag gav dig min sång
Jag gav dig det du begärde
all min synd och sorg

Du gav mig ett liv
värt att leva
Du gav mig tid
att förlåta

Du vänder dig aldrig bort
Du finns alltid där
det är du som mitt hjärta bär
Ända in i evigheten,den eviga
saligheten

Jag vill för alltid tacka Jesus
för att Han såg mig
Och nu har jag förmågan
att se

Dig









Fri vers av marie-helene
Läst 401 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-01-10 16:55



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Jag blir trött på detta upphöjande av Jesus som den enda
frälsaren... det finns så många fler vägar till sann frälsning,
men jag är glad över att du har funnit ljus och frid.
2012-02-14

  Seglaren
Det finns nått speciellt i din text.
Och naturligtvis!!! är det herren Jesus.
Lycklig den som vinner din kärlek.
1. Viktigast är tron
2. Följer att jordisk kärlek är nummer två

Du har alltså prioriterat.
Jag är helt med dig!
Jesus är nummer ett,
följeslagare är nummer två.
Gud välsigne dig, Helene .....
jag menar varje ord
2012-01-26

  Vici
Så fint!

Det är
sannerligen
den rena kärleken det!!!
2012-01-19

  Seglaren
Det är en riktig tacka och lova Herren sång du skrivit. Den riktigt lyser av glädje. Bra skrivet. Det märks att det kommer från hjärtat.
2012-01-10

  Bibbi VIP
Amen!
2012-01-10
  > Nästa text
< Föregående

marie-helene
marie-helene