Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Årstid

En kvarglömd assiett i bersån krackelerar
som snövallarna längs en landsväg
när den tunga trafiken passerar
och du kommer kanske att leva
genom januari, kanske kommer du
att kratta fjolårslöv och minnas vintern såhär




Fri vers av Grävling
Läst 248 gånger
Publicerad 2012-01-10 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling