Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vem företräder dom


myndigheter

vi var på fiskeriverket
dom renoverade
sina toaletter

vi disskuterade
en gammal skulld
och dess reglering

vi tänkte
att renoveringen
av en toalett
den kostnaden
var säkert större
än vår skulld

det intressanta var
att toaletter
var tydligen viktigare
än fiskare

nu heter dom
hav och vattenmyndigheten

det stämmer bättre
med vattentoaletter

men det är samma
skit




Fri vers av tom boreland
Läst 291 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-10 22:17

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra skrivet
2012-01-12

  Ingela Svenson VIP
nu var du riktigt underfundig!;=)
2012-01-10
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland