Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och du håller det som kärlek

Vackraste,
kunde jag skulle jag ge dig allt jag burit
alla ensamma nätter att värma
dina lika ensamma dagar
alla tårar att bli ditt gnistrande hav

men mitt salt är inte det du saknar
min hud räcker inte till att laga din

jag har ingenting att ge dig
så jag ger dig det
i tomma kupade händer




Fri vers av Grävling
Läst 283 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-01-10 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling