Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

'Akta hantera varsamt'

'Åh, jag kapitulerar! Snälla soldat kom, det finns något som behöver skyddas/Mitt hjärta kom ikläm, "Akta hantera varsamt" står det under det bultande.
Men tillrättavisningar och regler är inget som prioriteras nuförtiden"




Fri vers (Fri form) av litetmoln
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-10 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

litetmoln
litetmoln