Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ambivalenta budskap


Ena timmen visar TV 4 sina s k ”mästerkock”

Nästa timme en serie kallar

”Matmissbrukarna”

Man undrar om det är fler som ser

Nåt slags ”motsättning” i detta…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 123 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-22 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO