Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snikenheten går djupt...


Utpressningen


En läkare ”fick” 30 000 extra
För att jobba, visserligen en julnatt
Men dock enbart en natt

Där har man liksom läkarmentaliteten
I ett nötskal
Behöver man säga mer

Varför ska man bli utpressare
Mer lönsamt att va läkare
Eller kanske, det är samma sak, numer




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 124 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-11 06:16



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skandal.
2012-01-11
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO