Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nollvison eller nollornas visioner



Man har en vision att barn
Inte ska behöva bli vräkta
MEN det ökar
Från regeringens sida
En ”nollvision”
Kallas det

Men undrar vilka som är nollorna där
På riktigt, de riktiga nollorna
Kronfogden eller kommunen
Ja eller kanske, regeringen
PÅ ANNAT HÅLL
Månne är det samma så man gör ”nollvisioner” eller så

Man vänder på det hela
Därav arbetslösheten med då kan man tro
OCH nollvisionen är bara snack
i många fall




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-12 00:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO