Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guantánamo fyller 10 år


Guantánamo fyller 10 år 11/1 12
Man kan tänka sej att alla förtryckare hurrar
HURRA HURRA HURRA

10 år av amerikanst förtryck
Och en av de värsta omskrivningarna i historien
Man kan, från amerikanst håll hävda

Att man inte bryter mot varken vanliga
Eller krigslagar på amerkansk mark
En omskrivning av sanning som både

Stalin, Hitler och ett antal andra
Av samma sort
Skulle jubla åt..




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 106 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-12 00:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO