Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pluss grader är ett plus



Ute är det plus grader

Som ett härligt september väder känns de som, som om inte ”kung Bore” kunnat väckas i vinter eller också, så är det lugnet före stormen… ingen rimfrost, bara lite snö i kanten på vissa gräsplättar, som om, vi skulle slippa… MEN MEN än, är det för tidigt att dra lättnads suckar, och nere på kontinenten har dom visst meter vis med snö…

Jaja låt dom ha det, det är skönt att vi slipper njuter varje dag av att slippa snön. OM det lönat sej så hade jag flyttat lite söderut, en av grannarna jag hade i Hälsingland flyttade till Malmö för att ”slippa kylan” men kom ”hem” efter ett par år, han hade aldrig frusit så mycke som därnere…

Njutningsfullt går man runt och känner, fasen va skön även vintern kan vara i vårt land…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 122 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-11 10:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO