Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag knackar...


Jag knackar
På din dörr
I ditt hus
Där du bor

Öppnar du
Låter du mej
Komma in

När jag åter
Försiktigt knackar

På din dörr?



TT

(c) 2012




Fri vers av TT
Läst 221 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-01-11 11:45



Bookmark and Share


    lory
uh,va djobbigt

hoppas att hon släpper in dig
2012-01-12

  Svartsilver
ja du TT, ibland undrar jag faktiskt vem du är
bakom orden. men många känslor tycks du bära på.
2012-01-11

  Rise Little One
så hängiven...
2012-01-11

  Ninananonia VIP
Undrar om hon öppnar snart..hoppas hoppas det :)
2012-01-11
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT