Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snikenhets limerick


En Linköpings doktor visade direkt
En snikenhet som får andra i affekt
30 000 extra kostar hans natt
plus arbetsgivaravgift och skatt
Han borde egentligen ha nåt rätt upp i rect




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 150 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-15 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO