Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En monolog





Är väl en riktigt gammal skivspelare
Från
Innan stereons tid

Som ramlat ikull




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-12 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO