Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dikt som har någon vecka på nacken men som plötsligt kändes aktuell igen igår när jag såg en kort snutt av P3 Guld-galan. Inte för att jag har något emot hårdrock alltså :)




Rockbrud

 

Med klös i rösten
sliter hon av öronen
på de som lyssnar

 




Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 285 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-01-22 14:56



Bookmark and Share


  cilax VIP
tycker om den
2012-01-24

  Fredrik P. VIP
det tyckte vi också
om det du så levande
diktat - stängde sen av!
2012-01-22

  in effigie VIP
härliga ord som "tar tag"...
2012-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H