Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan höra dina hjärtslag eka genom natten

Men om det nu är av rädsla eller kärlek, vete katten
För det är så vårt att urskilja här i mörkret där jag står
Men fan vad högt ditt hjärta nu, ändå bara slår!!!
Så om jag nu går åt det här hållet där ljudet kommer ifrån
så kanske jag kan få vittring på dina spår
Och väl framme hos dig, tänker jag lugnt bara ta av mig hatten och fråga hur du mår
Hur mår du?
För kanske du bara har ett lite väl högt blodtryck just nu...

Jag kan höra dina hjärtslag!

Ken Cassel
11/1-2012.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-11 23:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja man kan bli orolig i bland.Du får ta och väcka kvinnan i fråga,fråga om allt är ok.Gå rakt på sak.
2012-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel