Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som en senkommen början till http://www.poeter.se/viewText.php?textId=1083976 (Som om det någonsin fanns en början. Någon gång kommer kanske vers -1.)


I den sällsamhet som är januari

0.

Döden i sin slitna rock,
stora knän och sorgsna ögon
lyfter med spensliga händer
en kopp körsbärste vid ditt bord
och tiden skall fortsätta vandra
men inte längre med dig
du sitter mittemot och nickar
och hon reser sig, blåsippor vajar
och mjukt som bugande vide
räcker hon dig handen
för ut dig till fåglarna och skogen




Fri vers av Grävling
Läst 278 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-12 03:06



Bookmark and Share


    Trast
Mycket bra. Trast förstår sig på Grävling.
2012-01-13

  Aisha VIP
jag ser rörliga bilder här
jag känner doft
jag ser tid
2012-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling