Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svensk Friform om oönskade känslor.


Vitglödgade Känslostormar

Det du säger är vackert, äcklar mig.
Känslorna du beskriver får det att klia i mina knogar.
Den maniska sinnesstämningen du besitter får mig att vilja spy.
När du älskar, hatar jag.

När jag älskar, begraver jag.




Fri vers (Fri form) av Vall-H
Läst 399 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-12 03:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vall-H
Vall-H