Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svensk text, fri form.


Sömnlös p2

Åter igen 180x210 cm helt för mig själv.
Precis som jag vill ha det.

Åter igen 180 centimeter ensamhet.
Åter igen 210 centimeter mörker.
37800 kvadratcentimeter av urvattnat, bittert självförakt, som jag sedan länge tröttnat på.

På fyra skakiga ben, av ångest och billigt trä, har jag byggt mitt hem.
Boningen står tom, på nästan allt utan saknad.

Åter igen, precis som jag vill ha det.

Helt för mig själv.

Fan också.




Fri vers (Fri form) av Vall-H
Läst 389 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-29 02:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vall-H
Vall-H