Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fri form, svenska.


Blodmåne

Människor glädjer sig åt vardagliga saker, som husets nya röda nyans.

Jag hade målat det svart.

Med hat som bränsle och vrede till motor, blåser jag igenom livets motorväg. Räcker fingret till andra bilister och ligger alltid 50 kilometer för fort.

Individer utan insikt brukar ofta fråga sig hur man kan leva ett liv med raseri som drivkraft. En existens där båda sidor av månen är svart.

Hemligheten är dold, men jag ska förtydliga...

När månen stått utan ljus tillräckligt länge, så börjar den ta en nyans av rött. Sakta, men obehindrad så fylls den med blodet som man längtar efter att spilla. När månen slutligen är full och rund, så skiner den starkare än någonsin. Då du vandrar på natten så ser du verkligheten så som den verkligen är. I Rött och Svart.




Fri vers (Fri form) av Vall-H
Läst 342 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-28 17:35



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
https://www.youtube.com/watch?v=ew1FBRnw9ao&feature=youtu.be

2015-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Vall-H
Vall-H