Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

23

En anledning.

Ingen logik.

Fuck it, here goes nothing.




Fri vers av Vall-H
Läst 291 gånger
Publicerad 2016-08-15 05:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vall-H
Vall-H