Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje jävla natt

Något händer, när natten faller på.
Det är som att alla orden tappar sin betydelse.

När ensamheten kryper sig närmare, kan jag inte annat än att stirra blankt.
Låta all positivitet dräneras.

Låta allt hopp dö.

Min magsäck blir hem åt insekter och blykulor.
Mitt sinne en borg av självförakt och cynicism.

Ge mig vad som helst, smärta, hat eller illamående.
En tiggare kan inte vara kräsen; jag har bara en önskan.

Låt all ångest dö.




Fri vers av Vall-H
Läst 397 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-31 03:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vall-H
Vall-H