Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så många lögner vi får höra ja och enligt EU anpassningen så skulle momsen vara ENHETLIG, vilket var "anledningen" till att byggmomsen då togs bort (höjdes alltså) en gång i tiden...


Politikerskitsnack som vanligt


Restaurang momsen är som livet i finnskogarna

Först så går de upp
Så går de ner
Så går de upp
Sen så går de ner
Så går de ännu längre ner

Så går de upp
Så går de ner
Så går de upp
Så går den ner igen

Innan vi ”anslöt” till EU
så skulle momsen EU anpassas
Och hela Sverige skulle EU anpassas
Mer än själv EU
MEN tydligen så är det inte så viktigt
Egentligen
Så allt vad politikerna säger
Är skitsnack, helt uppenbart




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 95 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-12 07:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO