Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Martin och Andreas med kärlek mamma


Mitt älskade barn

I famnen
i hjärtat
i venerna
vidgas den gränslösa kärleken
från första ovilkorliga smekning
när du gav dig till känna
guldtrådar vävs av våra dagar
ombonad i min styrka
välsignad i min beundran
självklar i min uppoffring
framtidens hopp
livets utsträckning
ljusets invigelse
mitt liv
mina andetag
mina rörelser
älskade barn
du är till låns

bara tills det är dags
att flyga fritt
på egen hand

då släpper jag dig
med oerhort saknad och glädje




Fri vers av lory
Läst 297 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2012-01-12 08:15



Bookmark and Share


  Åsa Njunjes
Berör! Känner igen. Vill läsa om igen.....
2012-01-18

  Lars Hedlin
Underbara ord till och om sitt barn! kram
2012-01-13

  Lorenzolars
den var mycket bra skriven tyckte om
2012-01-13

    Ken Cassel
Fint Lory!
:)

Kramar!
2012-01-12

    ej medlem längre
Jaaaaaaa, så fint...har ingen att skriva så till, men kan uppskatta andras kärlek
2012-01-12

  bittemi VIP
Varmt och vackert!
2012-01-12

  Hanna Mari Wallin
Den ovillkorliga kärkeken
kan det vara vackrare och sannare..

fint skriver, värmande
2012-01-12

  Ninananonia VIP
Gränslös kärlek... är underbar...fint skrivet...
2012-01-12

  S.A.I. Steve Lando VIP
fagersam kärleksförklaring inför dina kära barn, i gränslöshetens namn
2012-01-12
  > Nästa text
< Föregående

lory

Mina favoriter
Hon ler mot världen