Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mygel och bluff igen



Läkarna fick köpa en vårdcentral för
Faktiskat löjliga 700 000, pris som en ”vedbod på Lidingö”

Får 20 000 000 några år senare
Och det bevisar minst 2 saker
1 de vet inte vad de gör när de säljer ut
2 det är vansinne att sälja ut sjukhus
Eller
3 DET VET VAD DE GÖR och därmed
skänker bort med avsikt att få tillbaks en slags "dusör" sen

Annars så kallar man det för muta, i andra länder än
I Sverige, så kallas det muta





(Lite som den s k ”toppolitikern” som skrev och ordnade allt
Ikring elprivatiseringen i NÄRINGS ministerns stab fick ett
Väl avlönat ”jobb” i VATTENFALL sen)
För lång och trogen förtjänst….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 137 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-12 08:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO