Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nobel ? randanmärkning

Det är väl hädiskt att nämna nobelfestmiddagen
med ord som strängt taget inte hör hit
men när maten passerat celebra magen
bilr den till sällsynt celeber skit




Bunden vers (Rim) av stenhur VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-12 11:01



Bookmark and Share


    papillon
Dagsvers i Alf Henrikson-klass, dubbla bravorop och lång applåd!!
2012-01-13

  Järnkatten
Hehehe, luktar nog som det brukar ;)...
2012-01-12

  thyra
Det är ingen som kan säga emot dig om det. Kul påkommet! :)
2012-01-12
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP