Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...och jag såg dej igår...


Den som aldrig har älskat...


Den som aldrig
Har älskat
Vet inte hur det känns
Att se någon
På avstånd
Men ändå känna
Värmen och hettan
Pulsera inuti

Den som aldrig älskat
Vet inte
Har ingen aning om

Hur det känns...


TT

(c) 2012




Fri vers av TT
Läst 315 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2012-01-12 11:34



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
så fint skrivet och sant

själv har jag upplevt detta och vet exakt hur den känslan är
helt enkelt underbar...
2012-01-17

  Maiah VIP
Du har så rätt... vilket ögonblick när du såg henne.....
2012-01-13

    ej medlem längre
så fint beskrivet.
ord jag själv inte kunde
lägga på känslan jag själv
upplevt bara för en tid sedan.

applåd!
2012-01-12

  Larz Gustafsson VIP
Men frågan är: Finns det verkligen sådana personer?
2012-01-12

  bittemi VIP
Jaa så är det, kärlek är liv!
2012-01-12

  Ninananonia VIP
Just så...:)
2012-01-12

  Rise Little One
Kärleken strålade från din text... undrade hur det känns för motparten...
2012-01-12

    lory
stark känsla som genomsyrar det mesta inom oss..bravo
2012-01-12
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT