Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fri dikt


namnlös

namnlös
finns du överallt
böljande
virvlande
utan fast benämning
är du
inte ditt namn
oändligt rikare
större vidare
du är
i allt
ännu utan namn




Fri vers av walle dickson
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-12 16:46



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
gillar denna mystiska text...
2012-01-13
  > Nästa text
< Föregående

walle dickson
walle dickson