Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fri poesi


svanarna

en trumpetande röst
i stilla decemberlandskap
en annan röst tutar
långt bortifrån
rösterna svarar varandra
gång efter gång
fåglar ropar
svanarna som kommit
ifrån varandra
söker sin andra hälft




Fri vers av walle dickson
Läst 299 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-12-18 15:30



Bookmark and Share


  Christer Foghagen VIP
Härligt fångat ögonblick!
2013-12-21
  > Nästa text
< Föregående

walle dickson
walle dickson