Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fri poesi


frihet

frihet var det bästa ting
vem tog då friheten från oss
vem stal friheten
framför våra ögon
spelar det någon roll
den är förlorad
den förgås
elegant paketerad omvandlad
till vara
uppå mammons helgedom
med ett pris
auktionerad utropad som valfrihet
att välja
vad andra har bestämt
friheten din
friheten min
att bestämma
allemansrätt att leva
sitt liv
envar och samman
frihet att
åter vinna




Fri vers av walle dickson
Läst 379 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-22 18:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

walle dickson
walle dickson