Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fri poesi


blyga höstljus

höstens blyga
solljus
skimrar tät vänlig
stämma
grässtråns vattenpärlor
glänser
lättande dimma
asklöv
singlar
genom luften
morgondagens jord
gror
födelse




Fri vers av walle dickson
Läst 386 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-12 13:46



Bookmark and Share


  Arne Ugglemosse
du har pejl på naturens poesi verkligen
2013-12-18
  > Nästa text
< Föregående

walle dickson
walle dickson