Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1996


Mångalen

Såg dig i månljuset
du var vackrare än Jorden
jag är kvar
ylar mot månen
galen
undrar var tog du vägen?




Fri vers av lory
Läst 298 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-01-12 16:51



Bookmark and Share


  in effigie VIP
nattligt vacker ....längtan
2012-01-13

  M M Mannheim VIP
Undrar hur jorden ser ut från månen?
2012-01-13

  Lars Hedlin
Bra mycket bra
2012-01-13

  Lorenzolars
Känslor så djupa
2012-01-13

    ej medlem längre
Yyyyyyyyyyyyyyyyyyyylll

Underbar text
2012-01-12

    Ken Cassel
Jag står ju också här och ylar
Hör du mig inte?!
Hi hi

Kramar!
2012-01-12

  LassO
törs man berätta? ;=)
2012-01-12

  fillatelli
Han skulle bara gå och köpa en mosbricka och när han kom tillbaka var du försvunnen. *retas*

visst är det trist när människor som påverkar försvinner sådär?
*plopp*
2012-01-12

  Ninananonia VIP
Ja vart tog han vägen? den ..... :)
2012-01-12
  > Nästa text
< Föregående

lory

Mina favoriter
Hon ler mot världen