Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bankkärringar i TV



Bankkärringarna i TV hos Sverker SA
Absolut ingen ting
Och jag är övertygad om att
De har fingrarna i kors
När prästen frågar ”tager du”

Och sen har de säkert nåt annat i kors med
Bara för att djävlas
Bankfolk är nog bland det viktigaste som finns
De säger aldrig ”ja” eller ”nej”
De finns inte i deras vokabulär

Bankerna stjäl hälften av din pension
Och då ska vi ”välja”
Men vad hjälper det att välja
När de i alla fall stjäl hälften
"vilken ska få stjäla av mej" typ

Och debatten vart endast hätsk
När banksluskarna pressades att svara ja
Eller nej, eller annat som var exakta frågor
För banksluskar svarar inte på sånt
Oavsett om de är kärringar i byxor eller kjol
SÅ ljuger de t o m när de undviker att svara




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 100 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-12 17:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO