Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skit eller annat




Kriget i Afganistan var skit på många sätt

Men nu, så visar det sej på en video att

Det är piss också

Den andra sidan kan man säga….





(med tanke på den video när amerkanska soldater
ställer sej och pissar på döda talibaner)




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 88 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-12 17:20



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja man baxnar fy faan!
2012-01-12
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO