Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som om de får välja



Bäva månde de människor som drar sej från det muslimska oket, med slöja och allt vad det innebär. De som flyttat från sina länder för att slippa detta religiösa slaveri. Nu kommer det allt närmare hit bland de som inte bara säger sej vilja bo här, de vill pådyvla andra från sin släkt och med detta slaveri, hätta över huvet och en gaphals som skriker 5 ggr om dan i sitt torn, numer med både watt och ohm vi förstärkare och högtalare.

Ett tag hade de en fristad men de ”frisinnade” ska nu ”integrera” så att vi får samma elände… det är därför som en del, oftast andra invandrare häller ut grisblod på sina håll.

Men de vill inte Sahlinare och såna höra, de tror att allt funkar ändå, de tror att de som kommit hit har att ett val även om de kommer en massa andra och pådyvlar dem delar av sin ”kultur”. Den kulturen är varken kul eller tur för många av dom…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 122 gånger
Publicerad 2012-01-30 18:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO