Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Matt på riktigt


Svartvita bilder får en att tänka på
20, 30 tal eller längre tillbaks
svartvita foton får en än mer
att se tillbaks i tiden

Svartvita filmer får en att tänka på krig ofta
Både första och andra men mest det andra
Gröna och grå uniformer blir mörka på filmen
Ofta är det krig, med våldsamma undertoner
Av människors ondska som medföljande

Rörligt utan att va rörande mer berörande
Svartvit men inte som ett oförargligt schack
Man blir ibland, rätt matt
Matt på riktigt




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 87 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-12 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO