Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill ha en jordfelsbrytare



Jag vill ha en jordfelsbrytare
När jag dör
Eller när jag dött
Så jorden inte kan ta mej

Så känns de som nu
Men kanske inte om 50 år
Om jag är kvar då


För då kanske det är en annan sak
En annan orsak till att tänka
Annorlunda
Jordfel




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 100 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-12 20:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO