Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tycker om det jättemycket!!!

Jättemycket så tycker jag om det
Har nog gått och blivit lite beroende
Kan nu inte få nog av det
Vill bara ha mer och mer
Det är i alla fall så som jag känner varje gång som hon emot mig så förtjusande ler
Blir som paralyserad och inget annat ser
Går ner på mina bara knän mitt framför henne och ber
Ber en fin liten bön
Talar om att jag är en man som tycker om henne
Älskar henne
( Plus att jag tycker att hon har ett par riktigt fina brön )
Men så är vi ju också av två olika kön
Så lika men ändå så olika
Så vackra
Så fagra
Som Man så vill man så gärna ha en sådan underbar varelse till kvinna för att henne kunna behaga
Men det ligger väl bara i vår natur antar jag....?!

Jag tycker om det jättemycket
Ja, jag bara älskar det
Och det till trots att hon kanske bara kommer ifrån en annan helt främmande planet....?!

Ken Cassel
12/1-2012.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-12 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel