Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill smälta snö med dig

 

Mitt hår fyller din näve

och du

 

kan inte få av mig kläderna fort nog.

 

"Ligg stilla nu min ängel,

jag vill smälta snö med dig"

 

 

 

Älskar dig,

 

 

 

älska mig.

 

 

 




Fri vers av wildrose
Läst 278 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-01-12 19:45



Bookmark and Share


  Shininkagemusha
Starkt tecknat med få ord.
2012-01-18

    ADI Nehlin
ljuvligt..
2012-01-14

    bitch
ljuvlig
2012-01-13

  Armo
Härligt slut.. ger din lyrik en bedjande känsla, nästintill en önskan om nåd. Döm mig inte - älska mig, slå mig inte - älska mig. Härlig känsla du skriver med.
2012-01-12

    ej medlem längre
Oh, vilket underbart litet mästerverk! Så kort och så fylld med LIV!

Bokmärks på studs
2012-01-12

  Nio
tycker om..
2012-01-12
  > Nästa text
< Föregående

wildrose
wildrose