Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(versionen utan döden)


Aldrig aldrig aldrig.

Aldrig aldrig aldrig
Ni ska inte få mig att glömma bort mig, mitt
Inte du, för att jag älskar dig så
Inte ni, fast ni avskyr mig så
Nej, jag skall bara växa
Förstå det
Jag stannar inte upp
Inte för vår kärlek
Om den stoppar mig är den inget att ha
Inte vår vänskap
Om den förstör vad jag kämpat mig till
Nej, inget kan stoppa mig nu
Inget kan kväva mig nu
Jag skall aldrig glömma
Aldrig aldrig aldrig
Aldrig glömma det där som gjort mig till Ruterdam
De sorgsna sångerna
De brännande tårarna
De evigt föränderliga känslorna
De vita pillren
De svarta ögonfransarna
De tusental av ord jag formulerat
För att överleva
För att andas
Jag stannar inte upp
Inte nu, då jag kommit så långt
Inte någonsin
Aldrig aldrig aldrig
Jag skall vinna denna kamp
Mot dig mot er mot mig




Fri vers av Ruterdam
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-12 20:58



Bookmark and Share


  Dan Linder
Ja, slutet VAR lite väl dramatiskt för du har sånt driv i texten och fångar verkligen läsaren så det med döden på sista raden behövs egentligen inte, du uppnår effekten ändå. Du är bra på det här, fortsätt :-)
2012-01-12

    Phantasos
Bra det. Ta det lugnt nu :]
2012-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Ruterdam
Ruterdam