Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Verkar det som i alla fall, ja i deras eget sinne, i alla fall


Vissas flygresor är mindre miljöfarliga



Hon tar flyget till sin Evert för allting sevärt finns österut och allting annat som hon har sagt är där gröna förlagt är, i detta liv….

Angående en MP språkrörs praktiska beteende som tydligen alltid flyger, mellan Sholm och Helsingfors, när det går ett antal färjor varje dag, inte bara en eller några få.

Men den gröna livsstilen gäller inte partiledaren som var i det ”gröna partiet” tydligen…
Det gäller väl ”oss andra” då kan man tänka…
För ingen kan väl va så ”viktigt” som en partiledare och riksdagsman… men man talar gärna om ”vad andra kan göra och inte göra”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 168 gånger
Publicerad 2012-01-14 14:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO