Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ständigt övervakad av kalla kalla ögon


Panikrädsla


En skugga av ett mörker förföljer mig.
Jag ser den i ögonvrån.
Det är snart dags.
Det känns i hela kroppen.
Jag ser.
Jag kan inte länge sova.
Vad händer om man inte sover?
Nätterna har blivit en skräck.
Rädsla.
Rädsla att jag inte vakna efter att ha slutit mina ögon.
Rädsla att aldrig mera leva.
Rädsla att inte ta den svåra vägen.
Det är så lätt att dö.




Fri vers av stulen
Läst 161 gånger
Publicerad 2012-01-12 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stulen
stulen