Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om fåglar

Om natten brinner fabriksskorstenarna
med stilla klara lågor
och vi klär oss nakna, dansar
fjäderdräkter ligger tomma
golven böljar

månen ligger tung och sval i eken
jag vänder handflatorna uppåt
din andedräkt är dun
då du lapar tårarna ur mina händer




Fri vers av Grävling
Läst 234 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-01-12 23:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Helt j-la suveränt! Vilka färger och temperaturer; varma skorstenar och den svala månen. Liksom handflatorna vänder du texten plötsligt till något som tar andan ur en...

Tokbra!
2012-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling