Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den nya och den gamla



Förr eller oftast kanske man ska säga
T ex vid kungens död

Man sörjde att den gamla var död
Firade den nya

I Nordkoreas fall så
Firar man den gamlas död

Och sörjer den nya, diktatorn
Ja i alla fall, vi mer "normala"




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 111 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-13 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO