Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MINNS...




Allt är framtid -
dina steg tillhör redan framtiden.

Men minns,
minns dina första försök
att förstå.

Upphör man någonsin
med att försöka
förstå ?




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-13 01:04



Bookmark and Share


  Magica VIP
Ju mer man försöker förstå av livet
desto mindre gör man det
Bokmärker.
2012-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP