Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av Louise Superjesus Jonasson den 13 Januari 2012 kl. 01:07


Allt och ingenting

Det är storm i mitt huvud
Och vår i mitt bröst

Jag ser verkligheten klarna i mina ögon
Men ändå lättar inte dimman

Det är sommar
Det är vinter
Det spelar ingen roll

För i min kropp sprider sig värmen

Kom min vän
Promenera med mig
På grusvägar som ingen vet finns

Huvudet snurrar
Vi är yra och fulla
Av känslor där vi ligger i gräset och skrattar

Jag vet ingenting
Jag vet allting
Underbart






Fri vers av Lolloowh
Läst 199 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-13 01:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lolloowh
Lolloowh