Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...någon vän läste fel på min sexORDSnovell (trodde det stod sexnovell) och blev besviken...så då får jag ju skriva en sexnovell också...vill ju inte göra läsarna besvikna...


Sexnovell...


Bultande drömmar. Vacker kvinna. Kommer nu.



TT

(c) 2012




Fri vers av TT
Läst 852 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2012-01-13 09:40



Bookmark and Share


  Maiah VIP
bra där...du gör ingen besviken
2012-01-13

  Ninananonia VIP
hihi kanonbra :)
2012-01-13

  Hanna Mari Wallin
Förväntan....

Underbart!
2012-01-13

    Birgersdotter VIP
Få ord säger mycket
2012-01-13

    lory
jag säger..mmmmmm
en gång till
2012-01-13

  Armo
Kort och koncist, inget förspel här inte ;)
2012-01-13
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT